Vorige projecten

terug naar overzicht

Umoja restaurant

Umoja is het eerste "eerlijke" restaurant, dat in vorm en visie gebaseerd en gesteund is op Bløf’s laatste albumproject 'Umoja'.
Het eten en drinken in "Umoja" is niet alleen van hoge kwaliteit in een moderne, trendy omgeving. Het restaurant gebruikt ook producten en ingrediënten die zoveel mogelijk bijdragen aan een beter leefmilieu en een betere wereld.
Bijzonder is dat het restaurant als voorloper volledig rookvrij wordt verklaard.
Fair trade staat voor eerlijk handelen, en op een verantwoorde respectvolle manier voor mens en milieu. Er wordt gestreefd naar dat de producenten een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten.
Umoja is een modern trendy restaurant, dat de beste kwaliteit eten en drinken aan de gast nastreeft. "Umoja" is dus niet een vorm van liefdadigheid, maar een manier van duurzaam ondernemen. Zodra de bedrijfsresultaten het toelaten, zal ook een percentage van de winst geschonken worden aan erkende goede doelen.
Umoja is de ook de titel van het albumproject dat Bløf in 2003 startte.
Een muzikale ontdekkingsreis bracht de band over de hele wereld, en ontmoetingen met muzikanten uit Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Europa leverde de CD/DVD 'Umoja' op.

Projecten